For oss handler hagearkitektur om mennesker i møte med rom og natur. Vi formgir uterommet slik at det løser kundens behov, passer til husets stil og samtidig virker naturlig og godt integrert i miljøet omkring.

Hagearkitektene i Lark Landskap har bred erfaring med hagedesign og har kunnskapen som trengs for å skape en hage som er funksjonell, vakker og bærekraftig.

Hos oss møter du dedikerte hagearkitekter som brenner for oppgavene helt fra det overordnede og ned til minste detalj.

Vi vet at våre kunder har ulike behov når deg kommer til hagedesign, derfor er vi nøye på å planlegge hagen i tett samspill med våre kunder. Vi er bevisst at LARK ikke skal ha noen egen hagedesign-stil som vi selger til kundene våre. Det er først og fremst kundens ønsker og stedets karakter som er førende. Hvert hagedesign-prosjekt er unikt.

Våre hagearkitekter har erfaringen som trengs for å komme med riktige råd og innspill til hvilken hagedesign-løsning som passer for din tomt, til din bolig og dine preferanser.

Når det gjelder hagedesign, tar vi hensyn til hvordan hagen vil forholde seg til huset og omgivelsene rundt, det skal være en gjennomtenkt helhet i alt fra hagens funksjoner, utforming og materialvalg.

En profesjonell hagedesigner kan bidra med å løse spesifikke utfordringer som du kanskje har på din tomt. Med utgangspunkt i stedets karakter, finner vi best mulige løsninger for utfordrende terreng, overvannshåndtering, solforhold og vind, og skjerming for innsyn fra vei og naboer.

En annen fordel med å jobbe med en hagedesigner er at vi kan hjelpe deg med å velge de riktige plantene tilpasset vekstforholdene i hagen din og tar hensyn til lokalt naturmangfold. Et lettstelt og funksjonelt uterom oppnår vi enklest ved å velge materialer og vegetasjon som tåler klimaforholdene på stedet, og en vellykket estetisk løsning får vi med en helhetlig utforming som er stedstilpasset.

LARK landskaps hagearkitekter kan hjelpe deg med å unngå feil som kan koste mye tid og penger, og sørge for at du får mest mulig ut av hagen din. Vi sjekker hvilke reguleringsbestemmelser som gjelder for din tomt, og i tillegg til å utarbeide tegninger i 2D og 3D, kan vi bistå med byggesøknader av tiltak som svømmebasseng, garasjer, terrasser, støttemurer, skjermvegger, utestuer og mindre tilbygg.

Alt tilpasses hvor mye vedlikehold du er villig til å utføre. Målet er at hagen skal være enkel å holde, at den er robust og holder seg vakker over tid.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål til våre tjenester rundt hagedesign.